Den-Tech Milling


Kvalitet, garanti og veiledning

Hos Den-Tech kan du være trygg på at produktet du får er av beste kvalitet, med sporbarhet og garanti på alle produkter. Vi tilbyr service og veiledning slik du skal få det beste produktet til ditt kasus. 

Kunnskap

Vi følger den globale utviklingen av protetiske produkter nøye. For å kunne tilby de beste produktene må vi tilegne oss dyptgående kunnskap om produkter og tilvirkningsmetoder. I tillegg kreves det topp moderne fresemaskiner og arbeidsflytløsninger for å sikre kvalitet, sporbarhet og konkurransedyktig leveringstid. 

Den-Tech Implants

Den-Tech legger mye ressurser og stolthet i produksjon og utvikling av løsninger for implantatprotetikk, slik at kunden skal få en optimal protetikkløsning for sitt kasus. Vi tilbyr blant annet implantatprotetikk frest på fiksturnivå i CoCr eller Titan med vinkling av skruehull opptil 30 grader, originalt skruesete og ulike attachement-løsninger, med tilsvarende garanti som de store implantatfirmaene.

Vi kan ta oss av jobben!

Ønsker du at vi skal ta ansvar for løsning, design og produksjon av ditt konvensjonelle eller implantatretinerte arbeid? Les mer om våre skanningtjenester her.