CAD/CAM

3D-scannere fra 3Shape


Selve grunnlaget for et digitalt tannteknisk laboratorium er en rask, nøyaktig og kraftig skanner. Sammen med den kraftige programvaren fra 3Shape har du den perfekte løsninger for alle typer laboratorium.


Nå 20% raskere! 

E1 RED, E2 RED, E3 RED, E4 RED og D2000 dental-skannere er selve grunnlaget for digital kvalitet og produktivitet. Optimalisert for 3D skanning av både avtrykk og gipsmodeller, og overgår alle ytelsesstandarder innen skanninghastighet, presisjon og detaljnivå. Ingen annen dental skanner på markedet tilbyr et så omfattende spekter av definerte skanningindikasjoner.  Etter maskinvareoppgraderingen i 2020 blir de nye E1, E2 og E3 RED-serie opptil 20% raskere enn tidligere modeller, til samme pris! 


For alle 

3Shape-skannere finnes i alle prisklasser slik at alle finner en løsning som er perfekt for din situasjon. Fra den mest kosteffektive modellen E1 uten fargeskanning og litt lavere skannhastighet, til E4 med fargeskann, superrask skanning og høyeste skann-nøyaktighet for skanning av implantatarbeider frest på fiksturnivå. Skannerne kombineres med 3Shape programvare for en skreddersydd løsning 


PC på et nytt nivå 

Når du kjøper et system fra 3Shape får du nå med arbeidsstasjoner spesielt utviklet for arbeid med 3D-modellering og 3D-skanning. Med Nvidia Quadro grafikkort, m.2 NVME SSD-harddisk, 9. generasjon Intel Core prosessor og opptil 64 GB RAM får man arbeidsstasjoner som klarer enhver oppgave. Vi gir deg råd om hvilke PC som passer ditt bruk, så du får mest ut av ditt 3Shape skanner-system. 3Shape PC’er selges også separat.